Missy Sparrow

Update 2013

Masterandă în anul II, în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, programul de Master Consiliere în Asistență Socială, îndrăgostită de viață, de soare, fotografie, de oameni și de un el minunat. Îmi iubesc trecutul, prezentul și sunt sigură că îmi voi iubi și viitorul. Accept zâmbetele, lacrimile, dezamăgirile și clipele de fericire, ca lecții de viață. Fotografia îmi e marea pasiune, iar literele îmi sunt hrană pentru suflet.

Zâmbete în colț de Cer este colțul meu de liniște, în care sufletul dictează literelor să scrie-n iubire. Sper să reveniți cu drag și cu multe zâmbete aici, acasă. Zâmbetele să ne fie hainele de zi cu zi. Să le purtăm cu drag!

Zâmbiţi-vă mult!:) Mulțumesc!

482530_544012682295733_2104480253_n

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ŞTEFANIA-COSMINA BARBU

Ştefi, Cosmina, Zâmbărici sau Ştefix…pentru alţii doar Missysparrow se bucură de fiecare zi din viaţă, încercând să-şi păstreze pe chip şi în suflet un zâmbet mare şi colorat!

Studentă În anul III, la Facultatea de Sociologie Şi Asistenţă Socială, specializarea Asistenţă Socială- Universitatea Bucureşti, foarte mândră de acest lucru… îmi ador familia, cărţile, voluntariatul, oamenii, oamenii optimişti, copiii, zâmbetele de orice fel, soarele, cerul, Bucureştiul ăsta nebun care mă fascinează în fiecare zi, Cişmigiul în care mă regăsesc atât de mult!

Am foarte multe vise,  multe speranţe, multe planuri, am multe zâmbete de oferit… 🙂

Pur şi simplu trăiesc într-o lume simplă şi frumoasă, colorată cu albastru, cu miros de iasomie şi gust de ciocolată…

Vă mulţumesc din suflet că îmi exploraţi lumea, gândurile, sentimentele, cuvintele şi sper că prin ceea ce scriu, prin ceea ce simt să vă pot răpi câteva zâmbete pe chipuri!

Zâmbiţi-vă mult!:)

p11403824

21 thoughts on “Missy Sparrow

  1. C’st vrai! Chiar si cine n-o cunoaste pe Steffyyy isi poate da seama foarte repede ce persoana este….calda, zmbareatza, activa, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, saritoare, solidara si lista poate continua. Energia care o emana te molipseste efectiv! Sunt bucuroasa ca te-am cunoscut draga Missy Sparrow, Steffyy, Stefix, Zambarici….a big hug>:D<
    Don't forget..life is short, so, "ENJOY THE RIDE":x:x

  2. aaa..am uitat sa te cert:D..dc nu mi-ai spus si mie pana acum de acest blog??:((…e foarte taree ceea ce incercati voi sa faceti;)…..doar ca mi-as fi dorit sa ma bucur si eu odata k voi de inaugurare:)…succes!cu siguranta o sa aveti multi fani:d:):*:*

  3. Crisu meu drag si scump, iti multumesc din suflet pentru cuvintele de mai sus…ca de obicei esti o draguta! Cu siguranta sunt o norocoasa ca te-am intalnit…hmmm fani e prea mult spus 😛 oricum eu scriu fiindca imi place sa scriu ceea ce simt, si nu scriu pentru fani, ci pentru oameni frumosi si zambaciosi ca si tine! Inca o data iti multumesc!
    Te pup si imbratisez cu mult drag Crisu meu!

  4. Da…este printre locurile din Bucuresti in care ma regasesc de fiecare data…Si eu m-as plimba zilnic, dar uneori poate e mai frumos cand nu il vezi foarte des, in fiecare zi… 🙂

  5. Descoperind oameni din ce in ce mai draguti si sinceri…Asistenta-sociala este un domeniu superb, mai ales daca iubesti oamenii si iti doresti sa-i ajuti. Imi place mult stilul tau si mi-ar placea mult de tot sa pestram legatura:)

  6. Buna Gia. Intr-adevăr ,domeniul asistentei sociale este minunat…unul dintre cele mai frumoase domenii de studiat. Multumesc frumos de aprecieri. Contează foarte mult cuvintele unui om care îmi citeşte rândurile. Sigur…putem păstra legătura. Te mai aştept pe blog 🙂 Mulţumesc!

  7. Buna, Zambarici!
    Oare cum te-am gasit eu aici? Ar fi o poveste scurta si deloc complicata, un search pe google. Ma bucur ca am gasit o modalitate de a afla ce mai faci, daca ai avut o zi buna, daca ti-a zambit cineva inapoi sau cum se vede lumea prin ochii tai caci de doi ani de zile mai mereu ne intalnim pe fuga.
    Te imbratisez cu mare drag!

  8. Anisuuuu drag! M-ai gasit 😛 ia zi cum m-ai gasit pe google?? Ce ai tastat, de ai dat de blogul asta? :)) Eh, aici imi scriu gandurile, o parte din ele 🙂 Lasa, ne vedem joi…stii cum e…Ne vedem joiiii! :))

  9. enjoy the ride…, dar..enjoy’it well 🙂 . ca degeaba “enjoy’ezi” tu putinul timp care il avem, in misiunea numita viata , si ar trebui sa stim ce fel de “engage enjoy” folosim , ca sa nu ne para rau dupa aia 🙂 . ciuss 😀 sper sa nu fii deranjat pe nimeni cu comment’ul asta 😀

  10. Pingback: Arta de a primi « PERSONALITATE AUTENTICA

  11. Bine te-am gasit:) Eu sunt tot la Univ.Bucuresti, la Filosofie, dar ma retrag cat de curand…ma gandeam sa dau la Litere sau la Sociologie/Asistenta sociala(ca tine:P)….cred ca la Litere ma duc sa dau. Cum e, e frumos acolo la tine?

    • Bine ai venit in coltul meu de zambete! 🙂 Daca ma gandesc ca ai asa talent la compus poezii as tinde sa cred ca meriti sa te inscrii la Facultatea de Litere 😛
      Daaar, daca incep sa iti vorbesc despre facultatea la care studiez…sau mai bine zis despre domeniul Asistentei Sociale as putea vorbi pana maine :)))
      Este facultatea perfecta pentru mine…inveti chestii care te ajuta mult pe plan personal, dincolo de cel profesional, te dezvolti foarte mult, inveti cine esti, inveti sa ”citesti” ceilalti oameni si sa empatizezi mai mult, e foarte fain sentimentul…Termin acum, insa iti pot spune ca sincer imi pare rau, au fost trei ani superbi, superbi! Depinde foarte mult de ceea ce simti, eu asta am simtit, aici am venit.
      Gandeste cu sufletul inainte de a a face aceasta alegere, o sa conteze mai tarziu! 🙂 Pentru orice alte chestii/intrebari iti raspund cu placere, oricand

    • Multumesc si bine ai venit in coltul meu de zambete :). Tind sa cred ca sunt persoane care nu sunt asa de incantate de optimismul meu 🙂 Multumesc de vizita, te mai astept! 🙂

Leave a comment