8 thoughts on “Contact

  1. Am scris asta pe pagina de facebook si vreau sa iti multumesc inca o data pentru comentariul tau care mi-a facut seara asta cu adevarat frumoasa. 🙂

    Acum seara, dupa un somn de dupa-masa, m-am trezit foarte debusolata si melancolica, probabil pentru ca scrisesem atatea incurajari pentru altii si m-au coplesit usor. Cateodata si noi, cei puternici, obosim. Chiar ma gandeam, cand am pornit pe noul drum, in care mi-am propus sa ajut oamenii care sunt cum am fost eu candva, cum voi reactiona cand voi fi eu deznadajduita. Raspunsul n-a intarziat sa apara si acum pot sa vi-l impartasesc si voua. De indata ce m-am dezmeticit, m-am gandit ca singurul lucru de care am nevoie e o mica incurajare, ca am sa o caut si am sa o gasesc. Si a fost usor, acum e usor. Singurul lucru pe care a trebuit sa il fac e sa imi verific notificarile de pe blog. Un mesaj simplu si frumos, de cateva randuri, ma indemna sa trec peste indoieli si sa merg mai departe si l-am ascultat.

    Astfel, daca ieri am scris citatul din filmul “Campioanele” pentru ca ma inspira si imi dadea incredere, astazi vi-l scriu inca o data pentru ca l-am simtit pe pielea mea.

    “Pot doar sa iti spun asta: sa ai curaj sa iti urmezi visele, asta e cadoul tau pentru lume si daca dai acest cadou, iti promit, va veni ziua cand lumea iti va intoarce favoarea.”

    Sa daruim lumii, zic !

Leave a comment