Anotimpurile Cerului

Miroase Cerul a bucurie. E învelit în alb pur, iar aripile păsărilor îi mângâie ușor culoarea. Zbor, vis, îngeri. Liniștea Cerului îmi adoarme visele și mă transformă într-un om liber. Ați simțit vreodată emoțiile Cerului? Ați privit câtă culoare încape în infinitul lui? Cerul dimineții e pur și tăcut, iar ziua își poartă norii în călătorii-minuni. Cerul nopții e rece și plin de vise galbene. În colț zace zâmbetul său…uneori întreg, alteori incomplet.

Ați observat Cerul verii? E  împărțit în bucăți de alb, iar chipul îi este mereu luminat. În Cerul primăverii parcă se reflectă fragilitatea florilor de cireș care învață să-și deschidă sufletul în fața oamenilor. Cerul toamnei e oglinda emoțiilor umane: ploi, furtuni, soare, culori. Cerul iernii e o joacă a îngerilor cu aripi calde. Iarna e singurul anotimp în care norii ne trimit bucăți din aripile lor albe…

Mai există și Cerul mării: o îmbrățișare a vieții. Cerul munților e visul tuturor sufletelor. Invitație la dans…Cerul răsăritului. Reminder pentru faptul că suntem vii: Cerul apusului.

De-am privi mai des Cerul…

Cer. În Cer. Sub Cer. Despre Cer.

p1390265Sursa foto: Soulsphotography

Advertisements

6 thoughts on “Anotimpurile Cerului

  1. Frumoasă descriere a anotimpurilor și a stărilor lor din perspectiva sufletească. Numai bine și un sfârșit de săptămână la fel de minunat cu starea în care ai scris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s