Proiecte Carusel

Bursa Binelui este singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate, încurajând astfel și donatorii care vor să participe cu sume mici.

Pe această platformă sunt înscrise mai multe proiecte ale unor ONG-uri, care urmăresc în principiu lărgirea vizibilității în rândul societății. Campionatul de Bine este o competiție pentru organizațiile care au profil pe platforma Bursa Binelui și proiecte active. La rugămintea unei colege, mai jos vă voi da câteva detalii despre proiectele înscrise de echipa Carusel, care încearcă să reducă riscurile asociate consumului de droguri, riscurile asociate practicării sexului comercial, al prostituției.

Cele trei trei proiecte înscrise de Carusel sunt: Labirint, InterSEXcity și P.A.S.A.J.

Proiectul Labirint urmărește interacțiunea cu elevii din liceele bucureștene, pentru a-i ajuta să participe la diferite ateliere și implicit pentru a avea acces la informații privind consumul de droguri. Proiectul InterSEXcity urmărește consilierea fetelor care vând servicii sexuale, pentru îmbunătățirea situațiilor cu care se pot confrunta (forme de abuz). Proiectul P.A.S.A.J. urmărește acordarea unor servicii de asistență socială oamenilor fără adăpost, oferindu-le acestora consiliere, pachete cu alimente și sprijin în ceea ce privește accesul la servicii.

Puteți accesa platforma, puteți studia proiectele înscrise, iar mai departe puteți vota ce proiect doriți, însă nu uitați că fiecare vot contează 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s