Primăvara din ochii lui

Norii îşi scutură zâmbetele pe chipurile noastre, primăvara ne îndrumă paşii,  florile copacilor ni se aşează pe genunchi. Verdele ne pictează iubirea, iar albastrul Cerului ne învaţă să zburăm printre păsări. În ochii îndrăgostiţilor, primăvara este un vis fără sfârşit. Îndrăgostitul vede dincolo de verdele ierbii, dincolo de florile care răsar şi simte dincolo de mirosul florilor de cireş. Îndrăgostitul vede doar culoarea şi aude doar pasărea care cântă a primăvară. Îndrăgostitul îşi ia un colţ de primăvară, îl priveşte, îl aude şi îi miroase culorile. Îndrăgostitul îşi are propria primăvară. E primăvara din ochii celuilalt, din săruturile şi îmbrăţişările persoanei iubite. Îndrăgostitul priveşte primăvara în sufletul celuilalt, o respiră şi o mângâie atent, aşa cum un nor mângâie floarea sălbatică a cireşilor tineri.

Îndrăgostitul e o primăvară mereu vie, o primăvară ce dăruieşte primăveri omului iubit. Îndrăgostiţii respiră primăveri verzi şi se hrănesc din culori…sunt culorile sufletelor calde.

Ne suntem primăvară în gânduri, în ochi, în mâini, în săruturi şi în priviri. Ne suntem primăvară în suflet. Ne suntem. Primăvară.

Sunt 9 luni de când mă mângâi cu primăvara din ochii tăi. Te iubesc.

140420136437

Advertisements

4 thoughts on “Primăvara din ochii lui

  1. Doamne, cat de fericit ma faci! Iti poti imagina? Sunt cel mai fericit om de pe Pamant. Sunt… atat de mandru si de fericit… Te iubesc enorm, copil! Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru fericire si pentru liniste!<3

    • …ce fericita ma faci!! suntem cei mai fericiti oameni de pe Pamant 😛 Eu iti multumesc din suflet pentru ceea ce imi oferi, pentru toata iubireat pe care o simt. Te iubesc mult. La multi ani nouaaa! >:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s