Dacă am avea timp…

De ne-am opri ochii măcar pentru o oră și am privi hainele toamnei. Dacă am avea timp să mângâiem o frunză uscată, să o privim, să îi mirosim culoarea în care este îmbrăcată de către toamnă. Dacă am avea timp să alergăm printre frunze, să le vorbim, să le ascultăm tăcerile. Dacă am avea timp să ne așezăm și să ascultăm cum o frunză își strigă fericirea de a fi copila toamnei. Dacă am avea timp să îi ascultăm povestea, dacă am avea timp să îi privim dansul pe care l-a învățat de la copacul în care a trăit o viață de anotimp. Dacă am avea timp să zâmbim când ele dansează. Dacă am avea timp să ne oprim când ele ne mângâie părul cu dragoste și ni-l pictează în culori…Dacă am avea timp să le ridicăm în palme și să le ascultăm cum respiră ultimele zile din toamnă, dacă am avea timp să nu le mai călcăm în picioare cu atâta indiferență.

Poate…chiar avem timp…

Poza de aici

Poza de aici

Advertisements

7 thoughts on “Dacă am avea timp…

  1. In ultimul timp mi s-a tot parut ca oamenii nu mai au timp sa faca lucruri marunte. Sa le simta, sa le iubeasca, sa le aprecieze.
    Nu ca nu ar fi timp ci..pun alte lucruri pe prim plan.

    De cum am intrat aici m-a invadat o fericireee si un zambeeeet. Foarte radioasa esti 😀

    • Corect, doar ca te contrazic putin…majoritatea ”dau vina pe timp”…in acest fel, punand alte lucruri pe primul loc. Multumesc mult pentru cuvinte, incerc sa imi pastrez zambetul si ma bucur cand vad ca va pot tranmsite, chiar si online o stare de bine. Te mai astept cu drag, in coltul meu de zambete! Zi calduroasa si frumoasa! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s