Furtună de gânduri

În fiecare dintre noi se află dincolo de soare, furtuni. Furtuni de cuvinte, de amintiri, de oameni, de zâmbete sau de lacrimi. Sunt furtuni care te înspăimântă dar care te ajută să te cunoști. Sunt furtuni care nu se aud, nu se văd, dar care se simt. Și furtunile astea aduc emoții, gânduri și speranțe, astfel încât tu să reușești să te lași condus de nebunia furtunii din sufletul tău, dar mai ales să o înțelegi.

Viața e furtună, soare, ploaie, Cer senin sau Cer înnorat. Doar tu poți atinge norii și poți găsi Soarele de care sufletul tău are nevoie. Atinge Soarele, caută-l și păstrează-l undeva cât mai aproape de inimă. După aproape orice furtună se naște un curcubeu. Dacă nu îl vezi, inventează-l singur și desenează-i culorile așa cum simți! Până să apară curcubeul, acceptă furtuna și las-o să îți atingă gândurile, emoțiile, pielea.

Poza de aici

Advertisements

5 thoughts on “Furtună de gânduri

  1. te-ai gandit tu bine si pe zapuseala asta de-afara ti-ai zis sa pui de-o furtuna de ganduri care sa irige mai apoi inspiratia si actiunile ce vor urma. ia sa vad, imi iese si mie de-un seism ceva? 🙂
    toate bune!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s