Euforia secundelor

Sunt zile în care te decizi să stai faţă în faţă cu tine. Te asculţi, te înţelegi. Îţi plângi greşelile, îţi râzi prezentul şi îţi simţi viitorul. Înveţi, ştergi, adaugi, simplifici. Trăieşti, comunici sau taci. Sunt atât de multe cuvinte şi uneori atât de puţine înţelesuri. Alegi.

Sunt clipe când timpul se opreşte doar pentru a învăţa să respiri viaţa din nou. Sunt momente când aştepţi mâini să te ridice şi paşi să te îndrume. Sunt clipe când entuziasmul şi iubirea ta se lovesc a nu ştiu câta oară de indiferenţa unor persoane. Înveţi alte lecţii, dar nu te opreşti.

Te arunci ca un copil naiv în viaţă şi iubeşti fiecare om din jurul tău. Îl iubeşti aşa cum ştii, aşa cum ai învăţat. Nu regreţi. Poate doar oboseşti, dar sufletul iubeşte în continuare aşa cum simte.

Oamenii cei mai importanţi sunt cei care rămân. Oricând, oriunde, oricum.

Tipul de piesă care reuşeşte în momentul de faţă să mă facă să râd, sau să plâng, să simt şi să merg mai departe.

Mâine simte euforia secundelor din viaţa asta şi învaţă să iubeşti oamenii.

Advertisements

16 thoughts on “Euforia secundelor

  1. hei, missy! unde as putea gasi adresa ta de e-mail? mi-ar placea mult, da’ mult de tot sa vorbiiim, pentru ca tu esti o persoana DEOSEBITA! euphooooooriia!!!

  2. Gia draga, adresa de e-mail o gasesti la pagina Contact de pe blog, de asemenea pe pagina de Facebook 🙂 Iti multumesc, sunt o persoana deosebita asa cum si tu esti…si toti ceilalti din jur. Iti multumesc pentru apreciere, cuvinte si vizite! te pup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s