Aleargă prin vise!

Ascunde-ţi cuvintele zilei sub pernă si îndrăzneşte să aleargi desculţ  prin vise. Oriunde te-ar conduce visul de astă-seară, ai dreptul să alergi şi să îl strângi în braţe cât de tare poţi. Lasă-ţi tălpile reci să păşească în cele mai frumoase poveşti primăvăratice. Zboară printre vise, nori şi stele, ascultă luna şi fă-ţi timp să o priveşti cum îţi zâmbeşte ca un copil care de abia învaţă să zâmbească. Deschide-ţi sufletul nopţii şi odihneşte-ţi nu doar trupul, ci zâmbetul şi gândurile.

Aşează-ţi capul pe pernă şi dormi ca un copil, fiindcă fiecare copil aşteaptă noaptea ca să-şi poată trăi povestea. O poveste care aduce în fiecare seară un sfârşit în care binele triumfă, iar toţi oamenii sunt fericiţi. În vise încă mai este posibil! 🙂

Toate nopţile sunt poveşti inventate de oamenii mari ca fiecare copil să-şi poată scrie propria poveste în linişte, departe de problemele zilnice, de agitaţie şi de cursele mult prea rapide pentru nişte suflete atât de pure.

Orice noapte ne transformă în prinţese şi prinţi, în copii care aleargă şi zâmbesc fericţi pe pajişti verzi, cu miros de viaţă. Se opresc din alergat…doar dimineaţa. Noaptea următoare încep o altă poveste…în care aleargă din nou prin vise.

Poza de aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s