Noaptea- o cutie cu amintiri

Când noaptea ţi-e amară, îndulceşte-o cu un zâmbet, când miroase a frig, a vânt şi a sfârşit de toamnă…respiră timpul. Dacă ţi-e teamă de întunericul nopţii, aprinde orice stea vrei de pe Cer, doar alege una. Una care sa aibe grijă de tine, care să îţi lumineze visele şi gândurile. Priveşte luna, priveşte oraşul cum doarme sau cum dansează haotic printre oameni. Priveşte-l.

Trăieşte-ţi nopţile aşa cum trebuie, hrăneşte-le cu vise, cu libertăţi de cuvinte nerostite şi cu parfum de frunze uscate.  Noaptea înseamnă tăcere, cutie cu amintiri, un val de vise, puritate şi căldură. Noapte închide paginile unei cărţi, şi deschide pagini de vise.

Noapte frumoasă, călduroasă şi plină de vise speciale să aveţi!

Poza de aici

Advertisements

3 thoughts on “Noaptea- o cutie cu amintiri

  1. hipnotic vis! trezeste-te copila …; sa nu-ti porti pasii singura, nici noaptea fie chiar si luna plina, nici ziua ca nu-s inca vremuri de pace, nici in somn caci pe la porti stau furii ce vor sa intre in casele cu vise frumoase …; deci cheama tu un inger ori mai multi, sa vie si-n tot locul sa te insoteasca …; vise frumoase Heidi, vise frumoase copila zambareata …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s