Be true to yourself!

Zilele acestea am găsit din întâmplare acest clip pe Youtube, care m-a făcut să zâmbesc. Dacă o să urmăriţi cu atenţie fiecare sugestie în parte, apărută pe parcursul clipului, o să realizaţi că de fapt ştiaţi toate aceste lucruri, dar poate că nu întotdeauna le puneaţi în aplicare! Sper ca din întreaga listă de acolo să alegeţi măcar 2-3 puncte pe care să le şi îndepliniţi. De obicei nu sunt o adeptă a clipurilor  de genul ”cum să fii fericit, cum să te iubească, cum să zâmbeşti”, etc, dar totuşi cred că acest clip este destul de bun şi foarte simpatic! Cred că transmite destul de mult… sunt lucruri sincere,  redate prin imagini sugestive.

Be true to yourself! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Be true to yourself!

  1. Un video care arata cum sa fii fericit facand lucruri simple. Pacat, ca avem ca scuza “Nu am timmp de aiaia, nici de aia…..etc”. Am impresia ca oamenii se simt fericiti facand inversul a ceea ce este relatat in acel video, cel putin asta am observat la unii oameni.

  2. da, stiu…scuza ”nu am timp” este foarte des intalnita, din pacate insa nu realizam ca in timp ce facem alte lucruri ”mai importante”, simultan putem face si alte lucruri si gesturi mici care pot face diferenta! Intr-adevar unii oameni fac inversul a ceea ce este relatat in video, insa nu cred ca se simt fericiti, ci doar simt ca traiesc…cum?!? E greu de stiut…sau de raspuns, dar nu cred ca se simt fericiti…
    Multumesc pentru vizita! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s