Interviu :)

Zilele acestea am avut plăcerea de a-i acorda Simonei, un interviu pe blogul ei, în cadrul campaniei lansate ,,Divele de lângă noi”. A fost o experienţă tare interesantă, am vorbit despre ceea ce iubesc să fac, despre mine şi despre lucruri frumoase. O să postez o întrebare din cadrul interviului şi implicit răspunsul meu :). Încă o dată îi mulţumesc Simonei, pentru interviu!

Simone: Cum ţi se pare mediul ONG în prezent şi cât de mult crezi că se poate schimba societatea românească prin acesta?

Ştefania: Îmi place să cred că mediul ONG s-a dezvoltat şi încă se dezvoltă foarte mult, în absolut toate domeniile de voluntariat. Mediul ONG îţi oferă o paletă de alternative şi de oportunităţi de a face ceea ce îţi stârneşte interesul cu adevărat, de a experimenta. Mediul ONG este un reper foarte important în dezvoltarea societăţii româneşti, a societăţiilor în general, tocmai fiindcă are la bază altruismul, oportunitatea de a susţine ideea că fiecare om poate aduce o schimbare, prin propriile acţiuni întreprinse. Voluntariatul este o soluţie optimă pentru viitorul societăţii, este cel care poate schimba mentalităţi, atitudini,  percepţii şi direcţii de dezvoltare. Cred foarte mult că o dată ce fiecare personă în parte va conştientiza importanţa voluntariatului şi al actului în sine, vor apărea şi rezultatele vizibile ale transformărilor în ceea ce priveşte societatea.

Pentru cei interesaţi, tot interviul îl găsiţi aici 🙂

http://www.simoneciel.ro/

Advertisements

One thought on “Interviu :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s