Întâlnire cu originalitatea

Săptămâna trecută, am fost nevoită să trec prin zona Unirii…undeva după ora 18:00. Greu, foarte greu…deşi iubesc Bucureştiul, pot spune că uneori zona asta nu este tocmai preferata mea, mai ales seara! Pe lângă faptul că în zona Unirii parcă se află universul pliantelor…tot acolo se află şi universul oamenilor care stau şi aşteaptă pe cineva…au întâlnire domne!

Ok, încep să cred că ne pierdem tot mai mult din originalitate şi creativitate…uităm de inovaţie şi ne mulţumim să facem şi noi ca ceilalţi…pare mai simplu! Apoi ne întrebăm de ce nu merge ceva, o relaţie, orice? Poate fiindcă ne temem sau am uitat de originalitate…Poate că sunt momente când  trebuie să ne detaşăm de ceea ce fac ceilalţi, poate ar trebui să ne ascultăm mai bine, să simţim cu adevărat ceea ce este de simţit! Uite de exemplu, eu cred că poate oamenii nu ar trebui să se mai întâlnească în locuri foarte cunoscute…uşor de ajuns, ci în locuri noi, necunoscute, complicate…asta creşte suspansul ăla care la noi a cam devenit monoton, stârneşte tot mai mult dorinţa aceea de a revedea persoana dragă…de a ajunge la ea…şi e amuzant! De asemenea, când spunem cadouri…ne gândim imediat la ceva material, refuzăm să ne gândim şi la cadouri gen-cuvinte, gesturi frumoase, chestii simple dar originale!

Sunt zile când parcă uităm de noi, uităm să ne bucurăm de ce avem, de ce ni se întâmplă, de ceea ce ni se poate întâmpla…de creativitate, de originalitate, de oamenii pe care i-am cunoscut, de oamenii din viaţa noastră, practic de tot ceea ce avem!

Advertisements

One thought on “Întâlnire cu originalitatea

  1. Pingback: ”Mă nervează” | Blog cu gânduri 3D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s