Lumea de acasă

M-am întors de pe tărâmul meu special…din lumea copilăriei mele, de acasă! De data aceasta mi-a fost cel mai greu să plec de acasă, să las în urmă părinţii, curtea mea frumoasă cu flori, pomii superbi,  soarele şi cerul…acasă este cel mai frumos cer! Cât am stat acasă, mi-am adus aminte de copilărie, de zâmbetele şi naivitatea de atunci…de zilele pierdute pe iarbă, în grădină, sub prunul copilăriei mele, de jocuri, de şotron…de şcoală, de ghoizdanul meu mic cu numărătoare pe el :). Au fost zile minunate în care pur şi simplu am stat şi am privit cum trece ziua…cum vine noaptea, cum soarele se ascunde…am simţit răcoarea şi frumuseţea specială a unei seri de primăvară, trăită…la ţară, unde mereu este linişte şi frumos! Am ascultat muzica păsărilor, am fotografiat colţuri de cer, flori, pomi înfloriţi, m-am jucat cu animăluţele mele dragi: cu motănelul roşcat şi cu cei doi câini…a fost perfect!

Este minunat să ai ocazia să trăieşti în două lumi…cea a copilăriei, mai bine zis în lumea de acasă şi lumea de aici, din Bucureşti, două lumi total diferite, dar care reprezintă lumile mele frumoase şi dragi! A fost minunat să ajung acasă…să ajung în locul de unde am pornit în viaţă, de unde mi-am început viaţa…în locul de unde am început să exist!

Aa, iar un copil frumos de 7 ani, mi-a umplut şi mai mult sufletul de bucurie…cu un desen făcut special pentru mine…şi o mână de flori…cele mai frumoase flori primite! Iar ieri, am plecat de acasă cu gândul că mă voi întoarce…că va fi tot mai frumos, că soarele, florile şi cerul de acasă vor fi mereu şi mai frumoase şi vor fi acolo…în locul numit acasă!

                           Simplitatea unui copil de 7 ani…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s