Muzica vieţii noastre…

,,Cele mai frumoase momente din viaţă au muzica lor” by Magic Fm- unul dintre cele mai bune posturi de radio din România, alături de Radio Europa Fm, cu o muzică de calitate, cu muzică bună…nu doar zgomote! Mi se pare genial acest motto al lor, fiindcă într-adevăr fiecare moment din viaţă este legat de o melodie, de un sunet, de muizcă…

Dincolo de aceste lucruri, cred cu tărie că fiecare are o muzică a vieţii, fiecare clipă din viaţa aceasta este o melodie, iar noi suntem datori să ne bucurăm de fiecare în parte, în paşi de dans, fie singuri, fie cu un partener de dans sau de viaţă! Cred că oricare dintre noi are cel puţin o melodie care îi aminteşte de ceva, de cineva, de un lucru, de un sentiment, de o persoană, de un zâmbet…de lacrimi, de orice! Tocmai asta e muzica vieţii fiecăruia!

Viaţa este cel mai frumos cântec posibil…viaţa înseamnă pe lângă multe alte lucruri extrem de importante, muzică, versuri…sunete, emoţie. Oricare dintre noi are o melodie care-l defineşte…câteva versuri, un sunet!

Şi mă gândesc că uneori este mai bine să stai într-o cameră doar tu cu tine, să-ţi asculţi muzica vieţii, să stai, să priveşti viaţa aşa cum ţi-o imaginezi: albastră, roşie, mare, frumoasă, complicată, specială…cu miros de iasomie sau flori de cireş, cu gust de cafea dulce sau cu gust de ciocolată! Cel mai important este să poţi să îţi asculţi viaţa, nu doar să o priveşti! Oare ce ne spune viaţa? De câte ori ţi-ai ascultat muzica vieţii, versurile? Poate e timpul să facem acest lucru…

Şi dacă simţi că nu îţi mai place muzica vieţii…uită-te în jur, sunt atâtea melodii bune care aşteaptă să fie ascultate, să fie parte a unei vieţi…eh, aşa e şi în viaţă, de câte ori simţi că nu mai poţi, uită-te în jur, mereu va fi cineva lângă tine! Dacă nu vezi acei oameni, încearcă un moment să asculţi…poate atunci va fi altfel!

Învaţă să asculţi, să te asculţi…fă-ţi din viaţă cea mai frumoasă melodie!

Pentru mine melodia aceasta înseamnă mult…melodiile celor de la Taxi fac parte din muzica vieţii mele!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s