E primăvară în suflet…

Nu ştiu cum este la voi în suflete, dar la mine este primăvară rău de tot 🙂 Vremea de afară nu prea mă ajută, semne slabe că primăvara ar veni în curând, dar important este că la mine în suflet aceasta s-a instalat de mult! Iubesc primăvara, cu mirosul ei de narcise şi zambile, cu seri călduţe, cu soare cald, cu zile în care zâmbesc fără motive…cu  mulţi nori pufoşi.

Pentru mine primăvara are gust de cafea(băută în parc cu Sim ), este colorată în verde şi albastru şi are gust de acadele cu căpşuni, gust de copilărie şi vise naive… Azi mi s-a făcut un dor nebun de primăvară, de leneviri în parcuri cu cărţi pe genunchi, de privit ore în şir bucuria de pe feţele copiilor din parc ieşiţi la plimbare cu bunicii, de pozat colţuri de lume şi de cer, de vacanţele de acasă, de grădina cu flori…de copilărie, de visele de primăvară!

Pentru mine a început primăvara de azi, fiecare îşi poate începe primăvara când vrea şi când simte…e vorba de acea primăvară din suflet, din inimă, din zâmbete, din priviri, din cuvinte, din vise…

Primăvara începe cum vrei, când vrei, începe cu tine :)…cu mine, cu noi!

Poate vă ajută Holograf să vă găsiţi primăvara!:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s