Se poate!

Uneori suntem mult prea egoişti şi spunem imediat nu mai pot, nu pot să fac lucrul ăsta, nu pot să învăţ acest lucru, nu pot să cred că mi se întâmplă mie… Pretindem că ne lovim şi ne împiedicăm  de ziduri, dar de fapt ne lovim de  noi înşine, de puterea noastră de a vrea să reuşim ! Nu, nu ne lovim de ziduri, de stânci, de pietre, ne lovim pur şi simplu de pietricele, de momente normale din viaţa noastră!

E trist că există momente când poate  nu apreciem la maxim  ceea ce avem, sănătatea, oamenii, momentele cu oameni dragi, sau vorbele sincere  venite de la oameni cunoscuţi recent, ne încăpăţânăm şi ne e mai simplu să spunem ,,că nu ne cunosc suficient” ignorând posibilitatea că ei poate ne văd aşa cum suntem în realitate, dar nu-i aşa, apreciem mai degrabă cu încredere totală vorbele unui prieten…fiindcă el oricum mereu ne spune ceva de bine…doar de aceea ne este prieten…Eh…nu e mereu aşa!

Acest videoclip genial de mai jos, l-am descoperit, anul trecut, mai exact la practică…m-a impresionat foarte mult încă de atunci, dar azi l-am căutat şi iată că din fericire am dat şi de el! Spun din fericire, pentru că ceea ce o să vedeţi reprezintă, cel puţin pentru mine o lecţie de viaţă, pentru că eu pot, pentru că noi putem face multe lucruri, chiar dacă pretindem de multe ori că nu, fiindcă nimeni nu are dreptul să spună NU POT!

Ar trebui să ne gândim puţin ce lucruri minunate fac aceşti oameni, oameni care sunt exact ca noi, care fac lucruri exact ca noi… şi ei nu îşi permit să spună NU POT!

Hai să nu mai spunem  NU POT,când de fapt PUTEM!

Advertisements

2 thoughts on “Se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s