În căutare de job…din nou

Nu ai experienţă?!?

Nu ştiu cum a fost pentru unii această zi, dar pentru mine clar a fost una destul de lungă. Bineînţeles că am pornit în căutarea de job cu multă încredere şi speranţă că azi, poate azi voi reuşi ceva mai mult decât zilele trecute.Surpriză însă, nu a fost o zi foarte bună, rezumând am dat peste oameni foarte ,,drăguţi” care m-au întâmpinat cu multe feţe de genul ,,oare fata asta ce caută la noi?un job?!? ciudat…foarte ciudat…ce-o mai vrea de la noi? cam de acest gen.”

Mda… după mult soare, mult mers pe jos, am dat de o altă drăguţă care m-a întrebat foarte frumos,, ai experienţă? ” exact întrebarea pe care eu o ador :p, însă când a aflat că nu am, brusc a devenit mai puţin drăguţă, răspunzându-mi că nu se fac angajări…decât pentru persoane cu experienţă… aha, nimic nou. Ceva însă a fost amuzant azi, când am  întrebat o nouă tipă dacă se fac angajări, mi-a răspuns că nu se fac ci din contră le dau afară,măcar tipa a zâmbit oarecum şi nu a fost atât de ,,respingătoare”. Da, am mai dat un interviu, am auzit aceleaşi chestii: nu ai experienţă, nu prea sunt locuri…criză, ca de obicei.

Nu am avut o zi atât de grea cum spune Daniel Powter, însă melodia aceasta merge foarte bine să o asculţi după o zi cum a fost asta, mă face să mă simt puţin mai bine 😀

Adevărul este că am avut o zi  grea…mai mult obositoare, o zi de luni…cum sunt zilele de luni, pentru mine cam ciudate şi banale.  Însă măcar să zâmbim că aseară Spania a devenit campioană mondială 🙂 după un meci frumos! Bravo lor! Obosită, dar acum cu zâmbetul pe buze, mă gândesc la zilele următoare…sper să fie bine:)

Eh, nu  arătam chiar aşa, dar de cana aia cu cafea chiar aveam nevoie azi :P!! Măcar să mai râdem..:)

Advertisements
Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s